Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Palvelemme metsänomistajia

Puunosto poikkeustilanteessa

Yritystoiminnan on jatkuttava mahdollisuuksien mukaan. Tilanteen vuoksi joka on hyvin vakava on meidän kaikkien tehtävä oma osamme elämän turvaamisen puolesta pyrimme tällä hetkellä välttämään henkilö kontakteja.

Lämpö ja energia ovat kuitenkin yksiä perus edellytyksiä elämässämme siksi puun korjuunkin on jatkuttava ja metsäenergiaa on tehtävä metsästä sekä metsä kaupan on toimittava.

Nyky tekniikka luo mahdollisuudet etänä tehtävään puu kauppaan myös normaalina aikana ilman poikkeusoloja. Alla ohjeita kuinka puukauppa voidaan tehdä näissä poikkeavissa oloissa.

1.Metsään.fi on tässä hyvä apuväline. Metsään.fi antaa karttatiedot sekä puustosta kertovan tiedon.

Voitte allekirjoittaa suostumus kaavakkeen metsäkeskuksen sivuilta jolloin me pääsemme tekemään teidän puolesta metsänkäyttöilmoituksen tai kemera tukirahoitus hakemuksen.

Kaavakkeen voi tulostaa, täyttää ja lähettää sähköpostilla osoitteeseen: timo.ollila@saunapuumies.com

Käytämme myös metsävaratietoa karttaselain palvelulla. Antamalla sivun lopussa olevalla kaavakkeella tilan rekisterinumeron pystymme hakemaan kuvio tiedot näkyville.

2. Saatuamme teiltä kohde tiedot käymme paikan päällä tarkistamassa kuvio tietojen oikeellisuuden. Tämän jälkeen teemme tarjouksen kohteesta.

3. Tarjous vaiheen jälkeen hiomme yksityiskohtia ja tarkastamme vielä asiakkaan toivomukset leimikon osalta.

4.Kauppakirja kohteesta voidaan toimittaa sähköisesti tai vaihtoehtoisesti paperisena kirjepostilla. Tässäkin sähköinen versio on luotettava, helppo ja nopea.

5.Hakkuu alkaa ilmoitamme vielä erikseen teille tästä.

6.Hakkuu on saatu päätökseen ja hakkuusta tehdään loppu yhteenveto.

7. Metsä saa tilaa ja voimaa tuottaa kasvua.

Ostamme energiapuuta sen eri muodoissa. Energiapuuta voi olla nuorenmetsän kunnostuskohteilla kokopuuna tai jo hieman varttuneimmissa korjuukohteissa rankana myös näiden yhdistelmänä voidaan korjuuta toteuttaa.

Ostamme leimikoita sekä puuta Pirkanmaan alueella Viljakkala, Ylöjärvi, Nokia, Hämeenkyrö, Ikaalinen ja Parkano pysty kaupalla sekä myös hankintana.


Arvostamme metsää se tuo leivän pöytään nyt ja tulevaisuudessa

Teemme paljon työtä metsässä. Tuotamme omasta metsästä puu ainesta polttopuu tuontantoomme samalla harvennuksilta joita omassa metsässä teemme tulee myös tukkipuuta, pikkutukkia, kuitua sekä energiapuuta. Näille eri lajikkeille meillä on kanavat jotka ostavat eri tuotteita.

Meillä on optimoitu kalusto hakkuulle, ammattimainen ote, ja hyvät yhteistyö kumppanit.

Metsää kannattaa hoitaa koska näin se saadaan parhaiten tuottamaan. Hyvin hoidetussa metsässä on helppo kulkea siellä on myös ilo viettää vapaa-aikaa marjastaen tai metsästäen

Ennen kuva: Viimeinen harvennus ennen päätehakkuuta.

Jälkeen kuva: Leimikolta on nyt poistettu huonoin ja pienin puusto. Näin jäljelle jäävälle puustolle on saatu maksimaalinen kasvutila.