Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uutisia ja kuulumisia

21.7.2019 Kesä kuivaa minkä kastelee

Kesän 2019 kuivaamaa satoa on vihdoin päästy toimittamaan asiakkaille. Keväällä tehdyt polttopuut ovat saaneet nauttia auringosta ja lämpimistä tuulen vireistä jotka kestävästi kuivattavat klapit. Muutama sade kuurokin on puiden päälle osunut ja niin ne vanhan kansan viisaat ovat sanoneetkin, "että polttopuiden pitää kesässä vähintään muutama sade saada kuivaakseen."

Polttopuut jotka ovat saaneet kesän kuivaa ulkosalla siirretään ennen syksyn sateita varasto halliin odottamaan sesonki aikaa eli tulevaa talvea.

Kullan keltaisia klapeja lähdössä asiakkaalle.

20.10.18 Klapeja asiakkaille

Polttopuu kauppa käy tällä hetkellä mukavan tasaisesti, samalla kun ilmat ovat taas viilentyneet. Palvelemme vanhoja asiakkaita ja kiitämme luottamuksestanne jatkuneesta asiakas suhteesta ja arvostuksesta tuotteitamme kohtaan. On mukava huomata asiakkaiden tilaavan jatkossakin polttopuitamme. Ilo on ollut myös saada uusiakin asiakkaita myös verkkokaupan kautta(asiakaskommentti alkusyksystä: "Oli erittäin kätevä ja helppo tilata klapit teidän verkkokaupasta tykkäsimme vaimon kanssa vaivattomuudesta."

Paras myyntikanava tässä on ollut puskaradio eli asiakkaiden suositukset. Kiitos näistä.

Mukavia syysiltojen lämmittys hetkiä kuvien myötä.

29.8.18 Siirrymme e-laskujen aikaan

Olemme siirtyneet käyttämään Merit Aktivan kirjanpito ohjelmaa. Samalla
olemme siirtyneet laskutuksessa sähköiseen aikakauteen. Myynti ja ostolaskujen välittäjäksi valitsimme Apix-verkkolaskut. Uudet laskutus tiedot saat soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostia yhteydenotto lomakkeella.

Myös luontomme kiittää paperittomasta laskutuksesta ja kirjanpidosta meitä ja asiakkaitamme, kun paperin kulutus osaltamme vähenee.

Apix kuvakkeesta pääsette Apixin verkkosivuille josta löytyvät yhteystiedot, jos e-laskuista tulee kysyttävää tai laskutuksessa on ongelmia.

Toimitukset alkuun


Kevät ja kesä on ollut suotuisa puiden kuivatukselle ja asiakkaille ovat puiden toimitukset lähteneet hyvin käyntiin. Näillä on mukava lämmittää takkaa syksyn sateisina päivinä ja nauttia saunan kuumista löylyistä. Laitahan omasikin jo tilaukseen. Kiitos asiakkaalle kuvan käytöstä.